Search

Artist

Vlastimil Hála

visual
Born
July 7, 1924
Died
July 29, 1985
Country
Czech Republic
IPI
00013209333 11 works
Affiliation
OSA
Comments
Trumpet player, composer, arranger and recording director of the Český rozhlas Praha (Czechoslovak Radio Prague)
Family
Kamil Hála Brother
Buy

Meta

Added by CarlDennis
Managed by dudek

Songs written by Vlastimil Hála

Original songs

Title Written by Originally by Original date Covered by
Až budeš má Vladimír Dvořák, Miloslav Ducháč, Vlastimil Hála Rudolf Cortés a Allanovy sestry - Karel Vlach se svým orchestrem 1954 Covered by (2 artists)
Bosa nova Jiří Malásek, Vlastimil Hála, Vratislav Blažek, Jiří Bažant Sbor Lubomíra Pánka - Taneční orchestr Čs. rozhlasu - řídí Karel Krautgartner 1965 Covered by (2 artists)
Den je krásný Jiří Malásek, Vlastimil Hála, Vratislav Blažek, Jiří Bažant K. Gott a J. Petrů - Taneční orchestr Čs. rozhlasu - řídí K. Krautgartner June 29, 1964 Covered by (3 artists)
Kdyby sis oči vyplakala Jiří Malásek, Vlastimil Hála, Vratislav Blažek, Jiří Bažant K. Gott a sbor L. Pánka - Taneční orchestr Čs. rozhlasu - řídí J. Vobruba June 25, 1964 Covered by (5 artists)
Milenci v texaskách Jiří Malásek, Vlastimil Hála, Vratislav Blažek, Jiří Bažant J. Zíma, K. Štědrý a sbor L. Pánka - Taneční orchestr Čs. rozhlasu - řídí J. Vobruba June 25, 1964 Covered by (2 artists)
Můj bože Vlastimil Hála, Vratislav Blažek Karel Fiala [dubbed by K. Gott] a sbor June 22, 1964 Covered by Kamil Emanuel Gott
Nerýmovaná Jan Werich, Miloslav Ducháč, Vlastimil Hála Jan Werich - Karel Vlach se svým orchestrem 1952 Covered by (4 artists)
Tvůj smích Vladimír Dvořák, Vlastimil Hála, Jiří Baur Milan Chladil - Karel Vlach se svým orchestrem 1956 Covered by Petr Karen - Karel Vlach and His Orchestra
Whisky, to je moje gusto Pavel Kopta, Vlastimil Hála Květa Fialová [dubbed by Y. Simonová] a sbor June 22, 1964 Covered by (3 artists)
Život je bílý dům Jiří Malásek, Vlastimil Hála, Vratislav Blažek, Jiří Bažant K. Gott a sbor L. Pánka - Taneční orchestr Čs. rozhlasu - řídí J. Vobruba 1964 Covered by (2 artists)